Historisk bogdag lørdag den 4.2.2023 kl. 10-16

Alle der holder af rigtige bøger inviteres til HISTORISK BOGDAG i Historiens Hus i Odense lørdag den 4. februar kl. 10-16.
Nu kan alle, der holder af rigtige bøger, komme for at købe, sælge og bytte historiske bøger lige i hjertet af Odense. Det sker, når Historisk Samfund for Fyn afholder Historisk BOGDAG, hvor et udvalg af museer, forlag og lokalarkiver er repræsenteret med deres udgivelser. På dagen vil der udover bogsalg være et stort bord med gratisbøger efter princippet ”læg en bog og tag en anden med”. Det eneste krav på dagen er, at der er tale om bøger om historiske emner, personer eller steder.
Hver time er der en forfatter, der præsenterer en bog.
Program:
Kl. 10.  Anita Lillevang: ”Arnested for uro og usædelighed”, om Svendborgs værtshuse omkring år 1900.
Kl. 11.  Per Grau Møller: ”Hvad er et kulturmiljø”.
Kl. 13.  Lars Bisgaard: ”Grevens Fejde”, bogen er endnu ikke udkommet.
Kl. 14.  Peter Dragsbo: ”Rudkøbing – en historie om købstadens udvikling og kulturmiljøer”.

Adgang til arrangementet er gratis, og der er adgang for alle. Her er god tid til at kigge og bladre og finde lige den bog du har manglet.

Tidspunkt: Lørdag d. 4. februar kl. 10-16
Sted: Historiens Hus, Klosterbakken 2, 5000 Odense C.

Find vej
Gå ind i gården mellem Odense Domkirke og Historiens Hus. Indgangen ligger i det inderste højre hjørne af Domkirkens kirkeplads ved den nedadgående trappe, hvor der mellem to døre findes et skilt til Historiens Hus. Vær opmærksom på, at der grundet trapperne desværre ikke er nem adgang for gangbesværede.

For yderligere oplysninger om bogdagen kontakt medlemmer af Historisk Samfund for Fyns bestyrelse.